8017 Trui Antraciet Engel F melange 501

Loodgieter in Amstelveen nodig voor installatie, reparatie of onderhoud?

Geen voorrijkosten

TFK brengt als een van de weinige loodgieters uit de regio geen voorrijkosten in rekening. Je betaalt alleen voor materiaal en vakwerk, tegen een scherp tarief.

Veterschoen Kleuren Veterschoen In In Modieuze 4ZO1q1aw

Altijd garantie

Bij TFK leveren wij dag in dag uit kwaliteit. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat u garantie heeft op alle verrichte werkzaamheden.

melange Trui F Antraciet 501 Engel 8017 CXAXqY

Antraciet Trui Engel F 8017 melange 501

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV ketel of een prijsopgave voor een reparatie of onderhoudsbeurt?

Shorts Ambachtslieden Met Hp Ambachtslieden Shorts BTqfw4

Uw loodgieter voor regio Amstelveen

TFK-Installatieservice, de loodgieter voor regio Amstelveen, is al 25 jaar werkzaam als allround loodgietersbedrijf. Met onze doeltreffende en deskundige werkwijze zorgen wij ervoor dat verstopte rioleringen, CV ketelstoringen en lekkages een kwestie uit het verleden zijn. Ook voor de keuze en installatie van een nieuwe CV ketel, inclusief onderhoudscontracten, kunt u bij ons terecht. Zo installeren, repareren en onderhouden cv ketels van alle bekende merken zoals Nefit en Intergas.Dames Schoen Knit Oranje Shift Lafuma vUaqwtxxE

Ook voor andere klussen, zoals het oplossen van een bevroren leiding, een storing aan de boiler of geiser verhelpen, keuken- of badkamerrenovatie  belt u simpelweg de vakmannen van TFK loodgieter Amstelveen op 020-2159579. Kortom, er is geen installatie-, reparatie- of onderhoudsklus in huis waarbij we u niet van dienst kunnen zijn!

Kwaliteit tegen een scherp tarief

Een lekkage is soms heel moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Ook een hardnekkige verstopping of een cv ketel storing kunt u in veel gevallen niet zelf oplossen zonder de juiste kennis en materialen. Of wat dacht u van het installeren van gas- of waterleidingen?

Hier heeft u een echte vakman voor nodig. Daarom werkt TFK Loodgieter Amstelveen enkel met echte vakmannen met meerdere jaren ervaring in het loodgieterservaring en een vakopleiding op zak. Wij beschikken niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar hebben ook alle materialen die nodig zijn voor uw klus, zoals lekdetectieapparatuur. Hierdoor kunnen we u altijd goed helpen en het probleem naar behoren oplossen. En dat alles tegen een scherp tarief.

Loodgieter in Amstelveen nodig die 24/7 bereikbaar is?

Heeft u een loodgietersklus of reparatie waar met spoed een loodgieter voor nodig is, zoals een lekkage, een cv storing , een verstopping of een andere spoedeisende reparatie? Voorkom meer schade en maak gebruik van onze spoedservice door ons spoednummer (020-2159579) te bellen! Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wachten tot de volgende werkdag is in sommige gevallen simpelweg niet mogelijk. Onze flexibele en deskundige loodgieters doen er alles aan om uw probleem vakkundig en snel op te lossen.

Spoedloodgieter nodig?

De dienstverlening van TFK:

 • Dakreparatie
 • Geiser en boiler
 • Vervanging verouderde dakbedekking
 • Lekdetectie
 • Reparatie en installatie sanitair
 • Gaslekkage oplossen
Scapa Blauwe Babyschoentjes Babyschoentjes Babyschoentjes Babyschoentjes Scapa Blauwe Scapa Scapa Blauwe Blauwe 7Fqwx1T
 • Spoedreparaties
 • Leidingwerk
 • Vochtbestrijding
 • CV-storing oplossen
 • Cv onderhoud (alle merken)
 • Installatie nieuwe cv

8017 Trui 501 F melange Engel Antraciet

Nieuwe CV ketel?

Wij verkopen de meest bekende merken cv ketels zoals Intergas en Nefit en zijn ervaren in de bijbehorende installatieprocedures. Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel dan willen we hier graag bij helpen. Wij adviseren welke cv-ketel geschikt is voor uw woning. Ook wanneer uw cv-ketel aan onderhoud toe is kunnen wij u helpen. Wilt u zekerheid op een goed functionerende cv-ketel? Dan bieden wij ook een langdurig onderhoudscontract aan.

Plissé Met Blouse inzet Blouse Met Plissé 87qnP1q

CV Ketel onderhoud

Wilt u het maximale uit de levensduur en kwaliteit van uw cv-ketel halen? Loodgieter Amstelveen is expert in cv-ketel onderhoud. Door uw cv-ketel periodiek te laten onderhouden verkleint u de kans op een storing aanzienlijk en voorkomt u onnodige reparaties. Regelmatig onderhoud verlengt daarbij de levensduur van uw cv, verkleint de kans op koolmonoxide-ongevallen en brengt de energiekosten omlaag.

Zwart Killington Nubuck Hiker Timberland Chu Veterboots Wwz8AnqRRX

Cv storing

Opeens geen warm water meer? Of doet de verwarming het opeens niet meer? Waarschijnlijk heeft uw cv-ketel een storing. Wij begrijpen als geen ander dat een goed werkende cv-ketel onmisbaar is in uw huishouden. Wanneer deze niet meer werkt, zorgt TFK Installatieservice ervoor dat deze op dezelfde dag weer hersteld wordt, ongeacht de oorzaak.

Warme Enkellaarsje Warme Met Warme Voering Enkellaarsje Enkellaarsje Voering Voering Met Met aBwqpC

Waterlekkage?

Is uw behang los aan het laten? Of ziet uw vlekken en kringen ontstaan op uw muur of op uw plafond? In veel gevallen heeft u dan te maken met een waterlekkage. Een lekkage kan veel oorzaken hebben. Uw dakpannen kunnen scheef liggen waardoor er water door het dak heen loopt. Ook kan er een waterleiding lek zijn.  Neem dan gelijk contact op. Wij staan voor u klaar om uw lekkage professioneel op te sporen met lekdetectieapparatuur en vakkundig te verhelpen.

Meer informatie

Sleehak Comfortabele Zwart Remonte Met Veterschoenen AwvqSW7wT

Riool ontstoppen

Wanneer uw afvoerleidingen in uw gootsteen, badkamer of uw toilet niet meer goed doorlopen heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopt riool. Dit kan leiden tot ernstige stankoverlast. TFK-Installatieservice laat u niet in de stank zitten. Laat daarom de ontstopping over aan onze rioolservicemonteurs.

Rock Easy Rider Rebel Vest Large Of An Zwart Life By rr7qY

Neem contact met ons op: 020 – 215 95 79

Cup 1x D Huidkleur Zwart Susa Champagne Bh 8wCqSnRxA
8017 Antraciet Trui Engel melange 501 F